Strakke koffiecorners nodigen uit tot genieten

De Veer Bouwservice is de afgelopen jaren veelvuldig in de weer geweest voor het aanleggen van diverse koffiecorners door heel Nederland. Zo creeërden wij diverse kasten, specifiek voor koffieapparaten in tankstations en bedrijven, zodat het geheel er net wat gezelliger uitzag. In sommige gevallen ontwierpen wij daarbij ook de meubels.

Van Shell koffiecorner naar Starbucks corner

Shell is de laatste tijd meer gepassioneerd over lekkere en duurzame koffie. Om die reden heeft het bedrijf in haar tankstations in Nederland veel koffiecorners om laten bouwen naar een Starbuckscorner. Dat bedrijf heeft verstand van koffie en van een goede sfeer. De Veer Bouwservice had de eer om aan deze ontwikkeling mee te bouwen. Zodoende hebben wij in diverse tankstations mooi afgedichte koffieapparaten verzorgd, soms met daarbij een gezellige koffiehoek. 

De vaste partner van Selecta

Selecta levert bedrijven in heel Nederland dagelijks kwalitatieve koffie, zodat alle werknemers goed hun werk kunnen doen. Maar zo’n machine moet er wel oké uitzien. De Veer Bouwservice helpt Selecta oude koffiemachines inbouwen in stijlvolle maar functionele kasten, zodat de werknemers en gasten een mooie aanblik hebben.