Neem contact op met De Veen Bouwservice in regio Den Bosch;

Voor een nette afwerking van montageklussen kiest u De Veer

De Veer Bouwservice is een erkende Kwaliteitsvakman uit de regio Den Bosch met zijn sporen in heel Nederland. Onze aannemers helpen bedrijven bij de inrichting van gezellige koffiecorners. Daaronder vallen diverse taken, zoals bevestiging en constructie van elementen. Wij voeren deze snel en zorgvuldig uit, zodat u uw klanten binnen de kortste keren in een professionele omgeving kunt ontvangen.

Een mooie, nette afwerking voor uw verbouwing in Nuland en omgeving;

De juiste partner voor een gezellige werkplek

Wat voor soort bedrijf u ook leidt: het oog wil ook wat. De Veer Bouwservice begrijpt dat maar al te goed, en denkt om die reden graag met u mee bij de inrichting van uw ruimtes. Wij monteren praktische maar goed uitziende oplossingen voor in uw bedrijfskeuken, installeren deuren en kozijnen, monteren kastjes voor de koffiecorner en ontwerpen zelfs gehele koffiemeubels. Ook werken we voedsel- en drankautomaten netjes af, zodat deze beter staan in de bedrijfsruimte. 

Laat uw kastje monteren door De Veen Bouwservice uit de regio Den Bosch;

Een totaalservice die u ontzorgt

Doordat wij steeds de regie houden over ons werk, heeft u weinig omkijken naar de klussen die we voor u uitvoeren. U hoeft alleen uw wensen aan ons duidelijk te maken, en achteraf te zien hoe netjes ze voor u zijn uitgevoerd. Veel overleg aan het begin dus, en daarna een strakke planning richting oplevering.