Een kleinere of grotere verbouwklus? Wij pakken hem voor u aan, in regio Den Bosch of zelfs de rest van Nederland.

Een professionele uitstraling vergt regelmatig onderhoud

Een bedrijfspand vergt meer aandacht dan een woning. Er wordt doorgaans vaker en door meer mensen gebruik van gemaakt. Bovendien wilt u de bezoekers van uw bedrijf een goede indruk geven. Waar een vlekje op de muur in een huis soms nog net kan, riskeert een degelijke afwijking een klant in een bedrijf de verkeerde indruk mee te geven. Het is dus belangrijk om regelmatig een checkup te doen en de inrichting strak te houden.

De Veen Bouwservice werkt voor Selecta door heel Nederland;

De Veer Bouwservice

Als ervaren en erkende kwaliteitsvakman, bieden wij alle bedrijven de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden die ze nodig hebben om goed voor de dag te blijven komen. Wij richten ons daarbij met name op schilderwerk, zwaar schoonmaakwerk, reparatie en vervanging van vloeren, waaronder epoxy vloeren die lang meegaan. Daarnaast construeren wij meubels op maat. Soms zijn dat echte eyecatchers die u als bedrijf onderscheiden.

Snel verbouwd met De Veen Bouwservice;

Een totaaloplossing

Wij houden vanaf de eerste afspraak tot aan de aflevering de teugels van ons werk strak in handen. U heeft altijd met één contactpersoon te maken, die zelf de nodige partners contacteert. Zo leveren wij een totaalpakket dat aan al uw wensen voldoet. De werkzaamheden plannen we strak vooraf, zodat alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn. Bovendien houden we ons altijd aan de oorspronkelijke offerte.

Wilt u meer weten?