Laat u als particulier verrassen door De Veer Bouwservice

Bent u in het bezit van een huis met een tuin? Dan denkt u soms na over hoe u deze kunt verbeteren. Kleine toevoegingen zoals een tuinhuis of een dakkapel kunnen soms een groot verschil maken. De Veer Bouwservice beheerst het vakmanschap van dit soort klussen. Wij verrichten zowel verbouwingen als renovatie en onderhoud. Bovendien hebben wij al het benodigde gereedschap in huis. U krijgt garantie op alle werkzaamheden die u ons laat uitvoeren.

Laat uw kastje monteren door De Veen Bouwservice uit de regio Den Bosch

Verbouwingen aan uw huis of tuinhuis

Afspraak is afspraak bij De Veer Bouwservice. Gaat u akkoord met een offerte, dan kunt u altijd rekenen op grondig en zorgvuldig werk. We spreken van tevoren duidelijk af hoe we de werkzaamheden gaan uitvoeren, zodat u precies weet wat u aan ons heeft. Wij vinden de nazorg net zo belangrijk als de verbouwingsklus zelf. Dus heeft u een nieuwe keuken nodig, wilt u een verdieping bij laten bouwen of denkt u aan een dakkapel of uitbouw? Aarzel niet om contact op te nemen.

Een mooie, nette afwerking voor uw verbouwing in Nuland en omgeving

Huizen hebben onderhoud nodig

Heeft u regelmatig last van lekkage, beginnen de kozijnen te rotten of is het huis niet meer energiezuinig? Wij kunnen u helpen met onderhoud en renovatie aan uw huis of schuur. We komen dan bij u langs om de situatie eens goed te bekijken en geven u een prijsindicatie voor het werk. De gemaakte afspraken komen we altijd na. Bovendien geven we u garantie op onze klus: is het niet naar wens, dan herstellen wij het voor u.