Een kleinere of grotere verbouwklus? Wij pakken hem voor u aan, in regio Den Bosch of zelfs de rest van Nederland.

Vertrouw voor uw renovatie en onderhoud op een vakman

Elk pand heeft af en toe onderhoud nodig. Misschien doet een schilderbeurt al wonderen, maar misschien heeft uw woning meer nodig. Is het hout verrot. Of is er sprake van onnodig energieverlies door tocht of verouderde isolatie. De Veer Bouwservice neemt al uw wensen rustig op en geeft daar zo nodig goede tips bij. Gaat u akkoord met de offerte, dan maken wij een strakke planning, en houden ons altijd geheel aan de afspraak.

Met name bij het inbouwen van koffieapparaten helpt De Veer Bouwservice u verder;

Met slim onderhoud bespaart u op de lange termijn

Onderhoud kost geld, dat is nu eenmaal zo. Toch is de juiste aanpak voor uw huis soms voordeliger dan uitstel. Rot in een kozijn kan zich bijvoorbeeld gaan verspreiden. Het vocht hoopt op en het afbraakproces versnelt. Vaak is het verstandiger om er op tijd bij te zijn. En wat dacht u van de energierekening? Een extra investering in moderne dakisolatie kan op de lange termijn veel kosten schelen. Laat u over dit soort werkzaamheden adviseren door een vakman, dan bent u gegarandeerd van een oplossing naar wens. 

Uw koffie-apparaat gemakkelijke omgebouwd met De Veer Bouwservice;

De Veer Bouw voert diverse werkzaamheden voor u uit

Alle veelvoorkomende renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voor particulieren (en bedrijven) verrichten wij graag voor u. In de regio Den Bosch betekent dat ook werk aan boerderijen en gebouwen met veel hout. Hieronder vallen:

  • houtrotrenovatie
  • renoveren of vervangen van kozijnen
  • schilderen van kozijnen
  • verbouwingen
  • aanleg van extra isolatie en dubbel glas

Wilt u weten of wij ook uw klus klaren?