Een verbouwing snel gefixt met De Veer Bouwservice uit Nuland

Peter de Veer is uw aanspreekpunt voor de complete verbouwing. Hij verzorgt de levering van de materialen, huurt zo nodig extra collega’s in en levert uw woonwens in eigen persoon netjes op. Hij houdt daarbij altijd de regie in handen, en zorgt ervoor dat alles secuur gebeurt. De Veer Bouwservice pakt kleine huisjes aan, maar ook volledige woonboerderijen.

Advies en uitvoering voor uw verbouwing rondom Den Bosch

Droomt u al lang van een mooie nieuwe uitbouw of een prachtige dakkapel? Een gezellig tuinhuisje misschien? Een slimme verbouwing levert een hoop nieuw woongemak op en kan bovendien de waarde van uw woning aanzienlijk doen toenemen. Praat er eens over met een vakman, wie weet heeft hij een goede oplossing voor u. De Veer Bouwservice komt hiervoor graag vrijblijvend bij u langs.

De Veen Bouwservice werkt voor Selecta door heel Nederland;

De opdracht van te voren goed doorgesproken

De noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Wij komen van te voren bij u langs om het gehele traject rustig met u door te spreken. Doordat we samen goed over alle details nadenken, kunnen wij onze strakke planning goed naleven. U weet dus precies waar u aan toe bent, en komt ook financieel niet voor verassingen te staan.