Onderhoud aan uw bedrijfspand door de vakmannen uit Nuland

De Veer Bouwservice is ook voor onderhoud aan uw bedrijfspand, montages of de inbouw van koffieapparaten uw specialist in de regio’s Nuland en Maasdonk, maar ook in de rest van het land. Zo zijn wij de vaste partner van Selecta voor het ombouwen van koffiecorners en voeren we door heel Nederland regelmatig ombouwklussen uit voor Starbucks.

Contact opnemen

Vernieuwing van bedrijfspanden

Is uw bedrijfspand aan onderhoud, renovatie of een make-over toe? Wij hebben de benodigde kennis en ervaring in huis om uw klus te klaren. Bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends, met name voor gezellige koffiecorners. We maken zelfs meubels op maat.

Neem contact op voor een offerte
Een professionele uitstraling vergt regelmatig onderhoud

Een professionele uitstraling vergt regelmatig onderhoud

Een bedrijfspand vergt meer aandacht dan een woning. Er wordt doorgaans vaker en door meer mensen gebruik van gemaakt. Bovendien wilt u de bezoekers van uw bedrijf een goede indruk geven. Het is dus belangrijk om regelmatig een check-up te doen en de inrichting strak te houden.

De Veer is uw partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden

Uw partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden

Als ervaren en erkende kwaliteitsvakman, bieden wij alle bedrijven de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden die zij nodig hebben om goed voor de dag te blijven komen. Wij richten ons daarbij met name op schilderwerk, zwaar schoonmaakwerk, reparatie en vervanging van vloeren, waaronder gietvloeren van epoxy die lang meegaan. Ook maken wij meubels op maat. Dit kunnen echte eyecatchers zijn in uw bedrijfspand of filiaal.

Nauwkeurig afgewerkte montages

Ook voor een nette afwerking van montageklussen kiest u De Veer Bouwservice. Wij monteren alle objecten snel en veilig in uw koffiecorner, bedrijfspand of ontvangstruimte.

Praktisch, snel en zorgvuldig

De Veer Bouwservice begrijpt hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijfspand voor u is en denkt graag met u mee bij de inrichting van uw ruimtes. Wij monteren praktische, maar goed uitziende oplossingen voor in uw bedrijfskeuken, we installeren deuren en kozijnen, monteren kastjes voor de koffiecorner en ontwerpen zelfs gehele koffiemeubels. Ook werken we voedsel- en drankautomaten netjes af, zodat deze beter staan in de bedrijfsruimte.

Wij voeren montages snel en zorgvuldig uit, zodat u uw klanten of werknemers binnen de kortste keren in een professionele omgeving kunt ontvangen.

Vraag naar de mogelijkheden
Lavazza koffiestand

Inbouw koffieapparaten

De Veer Bouwservice heeft veel ervaring met de inrichting van koffiecorners. Zo creëerden wij diverse kasten, specifiek voor koffieapparaten in tankstations en bedrijven. In sommige gevallen ontwierpen wij daarbij ook de meubels. En een goed ogende corner nodigt uit tot gebruik.

Neem contact op voor meer info
Starbucks koffiestand

Van Shell tot Starbucks

Om lekkere en duurzame koffie aan te kunnen bieden, heeft Shell in haar tankstations in Nederland veel koffiecorners om laten bouwen tot een Starbuckscorner. En dat betekent kwaliteitskoffie en een goede sfeer. De Veer Bouwservice had de eer om aan deze ontwikkeling mee te bouwen. Wij hebben in diverse tankstations mooi afgedichte koffieapparaten verzorgd, en in diverse filialen ook een gezellige koffiehoek.

Selecta koffiestand

Vaste partner van Selecta

Selecta levert aan bedrijven in heel de Benelux dagelijks hoogwaardige koffie, zodat de werknemers daar goed zijn voorzien. Maar deze koffiemachines moeten er wel goed uitzien. De Veer Bouwservice helpt Selecta oude koffiemachines in te bouwen in stijlvolle, maar functionele kasten. Liever hulp bij het opslaan van uw lunchproducten? De Veer Bouwservice verzorgt tevens de distributie en opslag van de benodigde producten voor uw koffiemachine.

Foodies koffiecorner

Een strakke koffiecorner nodigt uit tot genieten

Ook uw koffieautomaat mooi laten inbouwen in uw bedrijfspand? De Veer verzorgt prachtige kasten voor deze machines. Deze zijn netjes afgewerkt en zeer onderhoudsvriendelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan

Met De Veer altijd een totaaloplossing

Met De Veer Bouwservice kunt u rekenen op totaalservice. We houden vanaf de eerste afspraak tot aan de aflevering de teugels van ons werk stevig in handen. De werkzaamheden plannen we strak vooraf, zodat alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn. 


U heeft altijd met één contactpersoon te maken, die zelf de nodige partners contacteert. Bovendien houden we ons altijd aan de oorspronkelijke offerte.
Bel of mail Peter de Veer voor een offerte.